Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Svjesni smo važnosti Vaše privatnosti te ovim dokumentom prikazujemo vrste osobnih podataka koje primamo i prikupljamo kada koristite našu internet stranicu, kao i neke od postupaka koje koristimo u svrhu zaštite podataka.

Naša internet stranica prikuplja osobne podatke od posjetitelja samo na dobrovoljnoj osnovi. Osobni podaci koji su prikupljeni na dobrovoljnoj osnovi mogu uključivati ime i prezime, poštansku adresu, e-mail adresu, naziv tvrtke i broj telefona. Ove informacije se prikupljaju u slučaju da ste zatražili informacije ili neke druge usluge od nas. Sve prikupljene informacije interno se kontroliraju i koriste za odgovaranje na upite.

Osobni podaci zaprimljeni od svakog posjetitelja će se koristiti samo za vlastite potrebe i neće biti prodane ili ustupljene trećim osobama.

Ako ste Vaše osobne podatke predali putem naše web stranice i želite da ih ispravimo ili trajno uklonimo iz naše baze podataka, molimo Vas pošaljite nam e-mail, kontaktirajte nas putem kontakt- obrasca ili nas nazovite na broj telefona vidljiv na našim web stranicama.

Zadržavamo pravo izmjene ove police privatnosti, a u slučaju promjene u našoj polici privatnosti jasno ćemo naznačiti na našim internet stranicama na ovom mjestu. Savjetujemo Vam povremenu posjetu i čitanje policu privatnosti kako bi znali koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.

Ako se ne slažete s policom privatnosti kako je objavljeno na ovim internet stranicama, molimo Vas ne koristite ove stranice niti usluge koje ova stranica nudi. Korištenjem ove stranice prihvaćate ovu policu privatnosti.